Fietsen

Overzicht van onze fietsen

Door ons ruime aanbod aan fietsen kunnen we elke fietsliefhebber blij maken. Naast Racefietsen en Mountainbikes bieden we ook stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen aan. Voor de echte liefhebber zijn er ook pre orders mogelijk. Ben je eerder opzoek naar een tweedehands fiets in prima staat? Bekijk dan zeker onze occasies.

van | Sorteren op:

Geen resultaten.

Toon meer fietsen

Accessoires om jouw fiets te personaliseren

Met het juiste toebehoren stem je je fiets helemaal af op jouw behoeften. Kom het aanbod ontdekken in onze winkel en personaliseer je fiets van top tot teen.

Onze diensten

 • 01

  Shimano Service Center

  Emrin is een erkend Shimano Service Center waar je verzekerd bent van de beste en de hoogste kwaliteitsgarantie, gewaarborgd door de strenge eisen van Shimano.

  Meer info
 • 02

  Onderhoud & herstellingen

  Emrin heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met gespecialiseerde techniekers die je fiets tot in de puntjes in orde zetten.

  Meer info
 • 03

  Fietsleasing

  Steeds meer bedrijven kiezen er voor om de bedrijfswagen te vervangen door een bedrijfsfiets. Is uw werkgever ingestapt in een leaseplan bij één van onze partners. Contacteer ons dan voor advies op maat.

  Meer info
 • 04

  Ophaaldienst

  Heb je geen tijd om naar onze winkel te komen of geraak je niet tot bij ons met je fiets, dan kan je beroep doen op onze ophaaldienst. 

  Meer info
 • 05

  Bikewash

  Geef je fiets de perfecte wasbeurt in onze gloednieuwe bikewash. Zo staat jouw fiets helemaal klaar voor je volgende rit.

  Meer info
 • 06

  Leenfiets

  Een herstelling kan, om welke reden dan ook, langer duren dan eerst voorzien. Is dit het geval dan voorziet Emrin een leenfiets. 

  Hiervoor vragen wij €20

  Meer info
 • 07

  Opmeting

  Heb je tijdens het fietsen last van pijn in de rug of knieën of een tintelend gevoel in je handen of vingers? Dat is vaak het gevolg van een verkeerde fietshouding of een verkeerde maat. Emrin zorgt voor de perfecte bikefitting en advies op maat.

  Meer info
Koop bij de man die u later helpen kan, al vier generaties lang...