Diensten

Nieuwe fiets gekozen? Gefeliciteerd!

Hier stop het niet wat EMRIN betreft. Onze vakmannen gaan een stapje verder, de extra (s)mile zeg maar. Ook na de verkoop ontzorgen ze je graag met raad & daad. Want naast onderhoud & herstellingen, kan je bij EMRIN ook terecht voor financiering, leasing, bijstand, bike wash en er is zelf een ophaaldienst.

Bel ons voor een afspraak: 015 71 18 34
 1. Shimano Service Center

  Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

  Wij leveren uitstekende fiets service:

  • Uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Toepassen van de laatste Shimano technologieën

  Shimano Service Center
 2. Onderhoud & herstellingen

  Emrin heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met gespecialiseerde techniekers die je fiets tot in de puntjes in orde zetten.

  Onze techniekers scholen zich voortdurend bij. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bieden ze je een absolute topservice.

  Deze service kunnen we enkel bieden op fietsen die bij ons gekocht zijn! Fietsen die niet bij ons zijn aangekocht worden niet direct hersteld! Koop je je fiets bij ons? Dan geniet je van deze extra voordelen.

  Onderhoud & herstellingen
 3. Fietsleasing

  Steeds meer bedrijven kiezen er voor om de bedrijfswagen te vervangen door een bedrijfsfiets. Werkgevers willen gezonde medewerkers, hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld en een vlot woon-werk verkeer.

  Net daarom kiezen bedrijven vaker voor de bedrijfsfiets die ze op dezelfde manier kunnen leasen als de bedrijfswagen. Je least gedurende een bepaalde tijd je (elektrische) fiets of speedpedelec van de leasingfirma. Na afloop van je leasingcontract kan je de fiets overnemen tegen een restwaarde of je kan een nieuw exemplaar aanschaffen.

  Is jouw werkgever ingestapt in een leaseplan bij één van onze samenwerkende leasing maatschappijen, dan kan je bij ons terecht voor advies op maat. Wij helpen jou graag verder!

  Fietsleasing
 4. Ophaaldienst

  Heb je geen tijd om naar onze winkel te komen of geraak je niet tot bij ons met je fiets, dan kan je beroep doen op onze ophaaldienst. 

  Het werkt als volgt: we halen de fiets op bij je thuis, onze gespecialiseerde techniekers repareren je fiets in ons atelier, we leveren je herstelde fiets aan huis of je kan hem ook zelf komen ophalen in de winkel. 


  Ophaaldienst
 5. Bikewash

  Uw fiets kuisen en klaarzetten voor de volgende rit is misschien niet de manier waarop u uw kostbare vrije tijd wil benutten. 

  Bij Emrin doen we dit met plezier voor u in onze gloednieuwe bikewash.

  Bikewash
 6. Leenfiets

  Bij langere wachttijden bij de herstelling van jouw fiets zorgen wij voor een leenfiets (zolang de voorraad strekt) van Emrin.

  Hiervoor vragen wij €20

  Leenfiets
 7. Opmeting

  Heb je tijdens het fietsen last van pijn in de rug of knieën of een tintelend gevoel in je handen of vingers? Dat is vaak het gevolg van een verkeerde fietshouding of een verkeerde maat.

  Emrin zorgt voor een basis bikefitting.

  Voor professionele uitmeting werken wij samen met Personal Sportpraktijk

  Meer info www.mpc-mechelen.be

  Opmeting

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig bij de keuze van je nieuwe fiets, bijhorende accessoires,... of heb je vragen over herstellingen en onderhoud van jouw fiets?

Onze specialisten staan voor je klaar met gratis advies. Aarzel niet om Romy & David en hun collega’s te contacteren.

Contacteer ons