Over ons

In 1908 start Isidoor Emmerechts, beter bekend als Doreke, zijn fietsenwinkel. Hij doopt de zaak Emmerechts Isidoor Nieuwenrode (EMRIN) en laat de naam deponeren. Zoon ‘Juleke’ bouwde de zaak uit tussen 1948 en 1980. De fietsmicrobe had schoonzoon Jozef Gilis al op dag twee besmet. Hij drukte zijn stempel, samen met de dochter van Juleke, Rita, op het juiste moment wanneer in de jaren 80 de koersgekte Emrin deed floreren.

Sinds oktober 2010 runt David als vierde generatie de zaak. De passie voor het matchen van de juiste fiets aan de juiste renner zit hem in het bloed. Vol goesting zoekt hij naar de juiste info bij de potentiële koper om de ideale match prijs/kwaliteit uit de grote stock van beschikbare fietsen te toveren. Er is voor elk wat wils, van instapmodel tot pareltjes waar menig profrenner jaloers op wordt. Ook voor de kleinsten hebben we een mooi aanbod van kinderfietsen. Aan zijn zijde staat Romy die de rol van store manager vervult op een familiale wijze. Bij Cycles Emrin mag iedereen zich thuis voelen, met het nodige overzicht springt Romy in waar de nood hoog is.

Zij ontvangen jullie vanaf maart 2023 in hun nieuwe ‘Emrin’ store waarin al onze fietsen, kledij en toebehoren mooi tot hun recht komen.

Spring zeker eens binnen en laat je verwennen door een lekkere kop koffie of een glas water. Vergeet vooral niet rond te kijken want er zit zeker iets voor jou tussen.

Contacteer ons

Onze diensten

 • 01

  Shimano Service Center

  Emrin is een erkend Shimano Service Center waar je verzekerd bent van de beste en de hoogste kwaliteitsgarantie, gewaarborgd door de strenge eisen van Shimano.

  Meer info
 • 02

  Onderhoud & herstellingen

  Emrin heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met gespecialiseerde techniekers die je fiets tot in de puntjes in orde zetten.

  Meer info
 • 03

  Fietsleasing

  Steeds meer bedrijven kiezen er voor om de bedrijfswagen te vervangen door een bedrijfsfiets. Is uw werkgever ingestapt in een leaseplan bij één van onze partners. Contacteer ons dan voor advies op maat.

  Meer info
 • 04

  Ophaaldienst

  Heb je geen tijd om naar onze winkel te komen of geraak je niet tot bij ons met je fiets, dan kan je beroep doen op onze ophaaldienst. 

  Meer info
 • 05

  Bikewash

  Geef je fiets de perfecte wasbeurt in onze gloednieuwe bikewash. Zo staat jouw fiets helemaal klaar voor je volgende rit.

  Meer info
 • 06

  Leenfiets

  Een herstelling kan, om welke reden dan ook, langer duren dan eerst voorzien. Is dit het geval dan voorziet Emrin een leenfiets. 

  Hiervoor vragen wij €20

  Meer info
 • 07

  Opmeting

  Heb je tijdens het fietsen last van pijn in de rug of knieën of een tintelend gevoel in je handen of vingers? Dat is vaak het gevolg van een verkeerde fietshouding of een verkeerde maat. Emrin zorgt voor de perfecte bikefitting en advies op maat.

  Meer info
Koop bij de man die u later helpen kan, al vier generaties lang...

Fietsleasing

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om de bedrijfswagen te vervangen door een bedrijfsfiets. Werkgevers willen gezonde medewerkers, hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld en een vlot woon-werk verkeer.

Net daarom kiezen bedrijven vaker voor de bedrijfsfiets die ze op dezelfde manier kunnen leasen als de bedrijfswagen. Je least gedurende een bepaalde tijd je (elektrische) fiets of speedpedelec van de leasingfirma. Na afloop van je leasingcontract kan je de fiets overnemen tegen een restwaarde of je kan een nieuw exemplaar aanschaffen.

Is jouw werkgever ingestapt in een leaseplan bij één van onze samenwerkende leasing maatschappijen B2Bike, UBike (vroeger CTec), KBC Fietsleasing, o2o, Cyclis, Lease a Bike of Cycle Valley, dan kan je bij ons terecht voor advies op maat. Wij helpen jou graag verder!

Meer info

Stockmodellen

Wij bieden een ruim assortiment aan stockmodellen. Zo ben je zeker van een snelle service en de beste prijs. Interesse? Kom eens langs naar onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk alle stockmodellen

Occasie

Ben je opzoek naar een 2dehands fiets in prima staat? Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod.
Wij plaatsen gratis 2dehands zoekertjes van onze klanten op onze website en updaten regelmatig ons aanbod.

Bekijk ons occasie aanbod

Accessoires om jouw fiets te personaliseren

Met het juiste toebehoren stem je je fiets helemaal af op jouw behoeften. Kom het aanbod ontdekken in onze winkel en personaliseer je fiets van top tot teen.

Cube logo Flyer logo Frappe logo Giant logo Swyff logo Specialized logo Stromer logo Cube logo Flyer logo Frappe logo Giant logo Swyff logo Specialized logo Stromer logo Cube logo Flyer logo Frappe logo Giant logo Swyff logo Specialized logo Stromer logo